Home Anvelope all season R12 Anvelope all-season R12
Anvelope all-season R12 PDF Imprimare Email
Anvelope all season R12
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 11:29

Este posibil sa fi auzit pana acum de termenul anvelope all season R12 si nu ati inteles exact ce inseamna. Pentru a intelege exact ce este o anvelopa all season R12 si in ce consta diferenta intre ea si celelalte anvelope, trebuie sa fiti un proprietar de masina care are anumite cunostinte in domeniu anvelopelor.

Anvelopele all season R12 sunt proiectate pentru a lucra pe o masina in timpul sezoanelor umede si uscate. Toate anvelopele all season R12 sunt cel mai adesea comparate cu anvelopele de iarna, cu toate ca majoritatea anvelopelor all season nu sunt proiectate sa ofere performante ridicate in cazul unor cantitati mai marit de zapada. Anvelopele all season R12 pot fi mai corect catalogate drept anvelope pentru trei sezoane.

Anvelopele all season R12 se descurca destul de bine in cele mai multe conditii, dar nu sunt la fel de eficiente in zonele cu clima de iarna sau atunci cand sunt utilizate in locul cauciucurilor pe timpul verii. Anvelopele all seasaon reprezinta aproximativ 80 la suta din vanzarile de anvelope. Anvelopele all season R12 vin cu o garantie care variaza de la 45.000 la 75.000 de kilometri parcursi. Anvelopele de iarna si anvelopele de vara nu pot oferi o asemenea rezistenta.

"Consumer Reports" a testat peste 100 de seturi de anvelope din categoria all season (uneori numite benzii de rulare triple). Testele au inclus condusul pe drumurile acoperite usor cu zapada, drumuri umede si drumuri uscate. Raportul a indicat faptul ca anvelopele all season R12 nu au oferit aceleasi performante precum anvelopele de iarna pe drumurile acoperite cu zapada. Cu toate acestea, anvelope all season R12 s-au comportat bine pe asfalt uscat dar si pe drumurile ude in conditii de ploaie, fenomenul de acvapanare inregistrandu-se intr-un procent foarte mic sau chiar deloc.

Ultima actualizare în Miercuri, 27 Aprilie 2011 14:58
 

Sondaje

Cumperi anvelope second hand ?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com